Toepassingen


Op zoek naar een prototype of kleine reeks productie via metaalbewerking?

Prottotypes via metaalbewerking

Prototypes

Wanneer u een prototype wil laten produceren is het van groot belang om met de juiste partner in zee te gaan. De ervaring, kennis en oog voor detail van een kwalitatieve partner zal uw eindproduct zeker ten goede komen. Bij Rascomat wordt kwaliteit al sinds jaar en dag hoog in het vaandel gedragen. We zijn fier op ons werk en doorheen de jaren hebben we een enorme hoeveelheid kennis opgedaan die we graag ter beschikking stellen van onze klanten.

Kleine reeks oplages via metaalbewerking

Kleine reeksen

Voor kleine oplages van behuizingen en covers waar stevigheid van belang is, is metaalbewerking een ideale oplossing. Onderdelen kunnen snel gefreesd en geleverd worden. Ook kan elk onderdeel gepersonaliseerd worden met bv. het bedrijfslogo of een serienummer. De onderdelen worden gemaakt uit hoogwaardige materialen die specifiek gekozen worden in functie van het doel van uw product.

Verspanende bewerkingen voor metaalbewerking

Verspanende bewerkingen

Rascomat heeft een groot machine park waar alle noodzakelijke verspanende bewerkingen mogelijk zijn. Door continu te investeren in hoogwaardige CNC machines hebben we vandaag de dag de mogelijkheid om onderdelen te produceren die elders moeilijk of niet te verkrijgen zijn.

Modus Operandi


Afhankelijk van uw project is er meer of minder nood aan gespecialiseerd advies. Daarom passen wij ons aan nar gelang uw project.

Kleine oplage stukken

Snel & eenvoudig onderdelen bestellen doe je zo

Vul het contactformulier in met daarin de details van het onderdeel dat je wenst te printen. Indien je reeds in het bezit bent van een 2D of 3D tekening voeg je deze best toe in de bijlage. Vermeld ook steeds de graad van afwerking, kleur en het aantal stuks dat je wenst. Zeker het aantal stuks is van groot belang gezien we steeds met een opstart kost zitten voor het programmeren & instellen van de machines. We bekijken je aanvraag, doen al enkele simulaties en contacteren je dan voor een vervolgafspraak.
Nadat we je offerteaanvraag hebben behandeld en we samen hebben gezeten over de uitwerking, maken we een projectplanning en een finale offerte. Wanneer deze wordt goedgekeurd gaat ons team aan de slag.
Nadat we je bestelling ontvangen hebben krijg je een voorstel tot betaling van de eerste schijf. De tweede schijf dient pas betaald te worden na levering.
Nadat de bestelling geplaatst is en de onderdelen uitgetekend, nodigen we je uit om deze finaal na te kijken. Indien nodig doen we last minute nog enkele aanpassingen zodat het onderdeel beter of goedkoper te produceren valt en sturen we onze aanpassingen terug ter goedkeuring. Na de goedkeuring gaat het onderdeel in productie.
Als de 3D tekeningen finaal goedgekeurd zijn plaatsen we ze in onze toestellen en begint het eigenlijke productieproces. Nadien behandelen we je onderdeel zoals afgesproken op de offerte.
Onderdelen kunnen zowel afgehaald als geleverd worden. De prijzen voor verzending variëren afhankelijk van de levertermijn.

Zit je nog met vragen ove metaalverwerking of wens je een afspraak of offerte?

Contacteer ons